Autor: Palgauudised.ee • 18. mai 2022

KKK: puhkusetasu maksmise ja arvutamise muudatus praktikas

Grant Thornton Balticu õigusnõustamise valdkonna juht Kristel Tiits ja õigusnõustaja Merli Kesküla selgitavad näidete varal, mida praktikas tähendab uues regulatsioonis varasemaga sarnane nõue, et puhkusetasu makstakse hiljemalt eelviimasel kalendaarsel tööpäeval enne puhkuse algust.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: mille poolest erineb puhkusetasu maksmise uue regulatsiooni sõnastus preagu kehtivast - sisu on justkui sama.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700