Autor: Henry Auväärt • 18. mai 2022

Tööpakkumiste arv hüppas lakke

Tööandjad otsivad üksteise võidu uusi töökäsi ja paiskavad tööturule aina uusi tööpakkumisi. Jooksva aasta esimestel kuudel avaldasid tööandjad mäekõrguselt enam tööpakkumisi, kui eelmisel aastal samal ajal, näitab Eesti suurima tööportaali CVKeskus.ee statistika. Pandeemiaeelse ajaga võrreldes oli tööpakkumisi terve kolmandiku jagu rohkem.
CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt

Tööpakkumiste arv kasvas aasta võrdluses enim turismisektoris (sh hotellinduses). Sektori tööandjad avaldasid tänavu esimeses kvartalis tööpakkumisi rohkem kui seitse korda enam (+617%) kui möödunud aasta alguses.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700