Autor: Palgauudised.ee • 19. mai 2022

Joosep Põllumäe: kes tegelikult sinu kalendrit kontrollib?

Suuremas organisatsioonis töötades on kalender püha ning määrab üsnagi täpselt ära selle, millega konkreetsel päeval tegeletakse – kui kalendris midagi kirjas pole, siis pole seda olemas. Kuigi koosolekute ning konkreetsemate tegevuste puhul on kalendri pidamine ning haldamine üsnagi lihtne, siis mida juhtivamaks ja vastutusrikkamaks muutub ametikoht, seda olulisemaks muutub ka iseendale oma kalendris aja leidmine ning kalendri süsteemne ja detailne täitmine, räägib Elisa valdkonnajuht Joosep Põllumäe.
Elisa valdkonnajuht Joosep Põllumäe
Foto: Kristjan Madalvee

Väiksemates ettevõtetes võib kalender küll olla midagi, mis tegevusi toetab, kuid mis pole ilmtingimata kriitilise tähtsusega – vajadusel saab üle toa hõigata, et välja pakutud aeg tegelikult ikkagi ei sobi ning asjad saab mugavalt ümber tõsta. Kui tegemist on aga killuke suurema organisatsiooniga, kus koostööd peavad tegema kümned ja kümned inimesed, kelle kõigi töölaud on täidetud laia hulga teemadega, langeb igale inimesele kohustus oma aja eest ise seista.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700