Autor: Kristjan Kurg • 23. mai 2022

Tööstuses langevad tõsised otsused: palgatõusu asemel peaks lootma, et töökoht alles jääb

Mitmel rindel kogenud otsustaja Veljo Ipits peab praegu lahendama toidutööstuses Salvest mitut põletavat probleemi. Seejuures näeb ta, et inimeste palgaootused on liialt kõrged ning inflatsioon paneb rohepööde toidutööstuses pausile.
Salvesti omanik Veljo Ipits hõivas Äripäeva Otsutajate TOPis 61. koha
Foto: Jassu Hertsmann

“Inimesed peaksid aru saama, et kogu aeg ei saa lõputult hästi minna, et nüüd tõstame palka täpselt samamoodi 30 protsenti – see ei ole võimalik. Me peame aru saama, et elu lähebki mingil hetkel halvemaks,” tõdes Salvesti nõukogu esimees ja omanik Veljo Ipits, kes jõudis värskes Otsustajate TOPis 61. kohale.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700