Autor: Palgauudised.ee • 26. mai 2022

KKK: proovipäev võib tekitada töövaidluse

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, millised riskid tekivad tööandjal, kui ta lubab tööle kandideeriva inimese proovipäevale.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: soovime võtta meile tööle kandideeriva inimese proovipäevale ja maksta ka tasu talle selle eest, siis kuidas vormistada sellist 1-päevast töösuhet? Kas tuleks vormistada tähtajaline tööleping? Kas see tööleping võib olla ka suuline või e-kirja teel saadetud (ja ka vastatud) vabas vormis kokkulepe? Kas selline tööpäev tuleb registreerida ka TÖR-is?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700