Autor: Palgauudised.ee • 27. mai 2022

Iduettevõtja neli sammu välistalendi palkamiseks

Asja lõppenud Eesti suurim start-up- ja tehnoloogiakonverents Latitude59 tõi Eestisse kokku iduettevõtjad, investorid ja välistalendid üle maailma. Startup-viisa programmi võimalusi tutvustanud Startup Estonia kinnitusel on huvi Eestis töötamise ja iduettevõtte asutamise vastu endiselt väga suur.
Foto: Startup Estonia

Startup Estonia startup-viisa programmi ja välissuhete juht Annika Järs kinnitas, et huvi Eestis töötamise vastu on väga kõrge ning ka iduettevõtete asutajad näevad Eestit atraktiivse riigina. “Teadlikkus Eesti startup-viisa programmi vastu on kasvamas ning kindlasti mängivad siin suurt rolli meie iduettevõtete globaalsed edulood. Meid tuntakse ükssarvikute riigina ning tuntakse tõsist huvi selle vastu, kuidas meie startup-ökosüsteem toimib ja mis võimalusi me iduettevõtete asutajatele ja välistöötajatele pakume,” sõnas Järs.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700