Autor: Siret Trull • 8. juuni 2022

Kui õpiks õige markšeideriks, taksaatoriks või desktopperiks?

Mida minna õppima, et omandada eriala, mille oskajate järele on Eestis suur nõudlus, ent boonusena võiks tööga kaasas käia ka põnev ametinimetus?
Foto: Pixabay

Omapärane ametinimetus annab sulle kindlasti rohkelt võimalusi oma tööst rääkida ning see võib olla ka miski, mis CV-s pilku püüab ning sind teiste kandidaatide seas meeldejäävaks teeb. Seejuures võib abiks olla, kui sul on olemas kujundusalased teadmised, oled töötanud desktopperina, ning oskad info enda kohta pilkupüüdvalt kirja panna.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700