Autor: Kristel Kitsing • 28. juuni 2022

Maasikakasvataja: „No ei ole töölisi“

Kevad on küll hiline, kuid hea talvitumise pealt tõotab maasikasaak tulla tänavu korralik. Eestis kõrgema kvaliteediga maasikakasvataja aga Ukraina tööjõule tugineda ei saa ja töötute seast marjakorjajate leidmine on väga keeruline.
Marguse talu maasikaid saab osta Väike-Maarjast, Rakverest, Haapsalust ja Tallinnast.
Foto: Picasa

Pandivere kõrgustikul maasikaid kasvatav Margus Beilmann kinnitas, et tema jaoks on tööjõu puudumine kõige suurem mure. „Eestlane vaatab, et kena rannailm ja läheb pigem randa ning töötu ongi pigem töötu,“ kurtis Marguse talu peremees. Ta on tööpakkumist Töötukassas üleval hoidnud järjepidevalt. „Vaadatud on mingi 400 korda ja ühendust on neist võtnud kaks,“ oli ettevõtja pettunud.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700