Autor: Palgauudised.ee • 10. juuni 2022

Üldoskustel on tööturul võtmetähtsus

Tänapäeva töömaailm soosib paindlikkust. Edukamad on töötajad, kes tänu headele üldoskustele on võimelised oma erialaseid kompetentse kiiresti täiendama, ümberkorraldustega kohanema ning vajadusel karjääripööret tegema.
Foto: Pixabay

Üldoskuste tähtsus on oluliselt kasvanud koos kiirete muutustega ühiskonnas ja inimeste väärtushinnangutes. Töösuhete iseloom ja tööalase karjääri mõiste on teisenemas ning tööalased oskused vananevad varasemast kiiremini. Head üldoskused aitavad sellises olukorras muutustest põhjustatud stressiga toime tulla, oludesse sobituda, uusi oskusi omandada ning vajadusel karjääripööret teha. Samuti on need olulised töö- ja eraelu kombineerimisel, mis on tähtis kodukontorite ning paindliku töögraafiku ajastul.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700