Autor: Marge Aasalaid • 14. juuni 2022

Finantsjuhtide palgalõhe on 2022 I kvartalis naiste kasuks

Finantsjuhi ametis oskavad naised meestega võrreldes märksa paremat palka küsida, suurim palgaerinevus paistab silma Tartumaal. Missugustes piirkondades erineb aga finantsjuhtide mediaanpalk rohkem kui 1000 euro võrra?
Foto: Pixabay

Finantsuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel finantsjuhtide ja pearaamatupidajate palgad 2022. aasta 1. kvartalis. Vaatleme piirkondlikke erinevus ning soolist ja vanuselist jaotust.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700