Autor: Tööstusuudised.ee • 15. juuni 2022

Tehasejuhtide palk on kasvutrendis I kvartalis 2022

Tööstusuudised.ee tegi ülevaate, millised on tööstussektori tehasejuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2022. aasta I kvartalis maakondade lõikes.
Foto: Pixabay

Palgaandmetest selgub, et kõige suuremat mediaanpalka teenivad endiselt tehase juhid Pärnu maakonnas. Lisaks vaatleme ka Eesti keskmist tehase juhtide palka, aga ka Harju maakonna, Ida-Viru maakonna, Tartu maakonna ja Võru maakonna tehase juhtide palkasid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700