Autor: Palgauudised.ee • 15. juuni 2022

Tööandjad ei kasuta võimalust toetada maksuvabalt oma töötajate tervist

Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE tööelu manifesti üks oluline ettepanek on tõsta spordi- ja tervisekulude erisoodustusmaksu vabastuse piirmäära. Uurides, kuidas vabastust siiani kasutatud on, selgus, et hoopis rohkem tuleks tegeleda teavitustööga, sest tööandjaid, kes spordi- ja tervisekulude erisoodustusmaksu vabastust kasutavad, on kurvaks tegevalt vähe.
Töötajate käimist jõusaalis või mujal trennis võiks toetada rohkem tööandjaid
Foto: Andras Kralla / Äripaev

Tänavu jaanuaris tuli PARE välja manifestiga, kus on 22 ideed, mille abil Eesti tööelu edendada. Nagu mainitud, on üks ideedest ka spordi- ja tervisekulude erisoodustusmaksu vabastuse piirmäära tõstmine, ent selgub, et sootuks olulisem on mõelda kulutuste loetelu vabamaks muutmise peale.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700