Autor: Teeli Remmelg • 1. juuli 2022

Värske pilk ehitaja rahakotti: palgakasv on pidurdunud

Palgaraport näitab, et ehitusektoris palgakasv pidurdub, kasvu jätkavad vaid nende kahe ametimehe tasud.
Foto: Liis Treimann
Foto: Liis Treimann

Statistikaameti värskelt avaldatud palgaraport näitas aasta alguses ehitusektoris kahanemise trendi. See võib olla seotud nii aastalõpu preemiatega kui ka ehituses tavaliselt vaiksema talvise perioodiga.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700