Autor: Villu Zirnask • 27. juuni 2022

Eesti keskmine palk on ligi 25 tuhat krooni

Esmaspäeval, 20. juunil 2022 möödus 30 aastat Eesti rahareformist ja krooni kasutuselevõtust. IMF´i peadirektor andis toona Eestile soovituse liikuda tasa ja targu, Eesti seda ei pooldanud.
Foto: Pixabay

Eesti rahareformi meenutab oma memuaarides ka Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) tollane peadirektor Michael Camdessus. Camdessus juhtis IMFi aastatel 1987-2000. 2014. aastal avaldatud mälestusteraamatus „La scène de ce drame est le monde – Treize ans à la tête du FMI” kirjutab ta, et lagunenud NSVLi vabariikidest oli ainult kolmel Balti riigil, mille Nõukogude Liit 1940. aastal annekteeris, päris iseseisvuse ja turumajanduse kogemus ning sügav igatsus nende järele.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700