Autor: Pille Ivask • 21. juuni 2022

121 inimest kaotab sõja tõttu töö Tallinna ettevõttes

Transcom Eesti koondab suurelt.
Foto: Andras Kralla
Rootsi suurfirma Transcom AB Eesti tütarettevõte Transcom Eesti koondab 121 inimest.

Trancomist öeldi Äripäevale, et ettevõte võttis koondamise otsuse vastu Ukraina sõja tõttu. “Kuigi meil ei ole ühtegi Vene klienti, oleme me teenindanud oma rahvusvahelisi kliente vene keeles. Kõnede arv on drastiliselt langenud, venekeelse teenuse nõudlus on samuti vähenenud, mis tähendab, et me pidime oma tööjõudu vastavalt vähendama,” selgitati ettevõttest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700