Autor: Palgauudised.ee • 22. juuni 2022

Töötajatel kulm kipras, aga ettevõtted palku tõsta ei plaani

Kõige enam rahulolematud oma töötasuga on spetsialistid, oskus- või lihttöölised, teenindus- või müügitöötajad ja juhid.
Foto: Pixabay

CV-Online uuring näitab, et lausa 71% töötajatest ei ole rahul oma praeguse töötasuga. 84% töötajatest oleks valmis vahetama töökohta, kui neile pakutaks rohkem palka. Aga tegelikkus on see, et 68% ettevõtetest ei plaani lähiajal palku tõsta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700