Autor: Palgauudised.ee • 13. juuli 2022

Uuring: ettevõted on hädas sobivate töötajate leidmisega

Riigi- ja erasektori värbamisplaane kaardistava rahvusvahelise uuringu kohaselt pole praegusel tasemel värbamisaktiivsust nähtud viimase kuueteistkümne aasta jooksul, kuid vajalike pädevustega inimesi, keda palgata, pole turult võtta.
Manpower Baltikumi tegevjuht Heigo Kaldra
Foto: Meeli Küttim

Töötajaid napib jätkuvalt kõige enam infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonisektoris, finants- ja pangandusvaldkonnas ning tootmises, ehituses, jaekaubanduses.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700