Autor: Palgauudised.ee • 13. juuli 2022

KKK: ööajal tehtud ületunnitöö tasustamine

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, kui suur peab olema tasu, kui töötaja teeb ületunnitööd ööajal.

Lugeja küsib: inimene töötab kindla kuupalgaga ja on kindel tööaeg E-R 08:00-17:00. Ta pidi tegema ületunde mis olid öösel. Kuidas arvestatakse ületunnitasu öösel? Kas *1,5*1,25 või korrutatakse ainult koefitsendiga 1,25? Tundub muidugi ebaaus, et öösel töödates teenib inimene vähem kui õhtusel ajal.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700