Autor: Palgauudised.ee • 26. juuli 2022

Wise avab Tartus uue kontori ja värbab uusi töötajaid

Tehnoloogiaettevõte Wise kolib R7Hub kontorisse Rüütli tänaval, mille ruumilahendus toetab Wise’i autonoomsete tiimide töökultuuri ning hübriidtöökorraldust, mis võimaldab töötamist ka kodukontorist ning välismaalt.
Wise avab uue kontori Tartus
Foto: Andres Raudjalg

Wise’i jätkusuutlik kasv toetab laienemist ning uus Tartu kontor annab hoogu ettevõtte missioonile muuta raha piiriülene liigutamine mugavaks, soodsaks, läbipaistvaks ja kiireks.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700