Autor: Palgauudised.ee • 12. august 2022

Ära unusta kõige tähtsamat: 5 nõuannet töötajate tervise toetamiseks

Liikuge tööle jalgsi, rattaga või muu kergliiklusvahendiga. Füüsiline liikumine tõstab õnnehormooni taset.
Unsplash

Töötajate tervis mõjutab otseselt töö tulemuslikkust, seega on tähtis sellega tegeleda aastaringselt. Koos sportimine ning tervislike valikute soosimine on üks viis, kuidas oma töötajate heaolu paremuse suunas nügida.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700