Autor: Marge Aasalaid • 17. august 2022

Advokaadibüroodes on palgaralli raugemas

Advokaadibürood läksid kaasa palgatõusudega esimesel poolaastal. Koos aasta boonusega ületab advokaadibüroode palk Eesti keskmist 2,5 kordselt.
Advokaadibüroo Cobalt juhtivpartner Jaanus Mody.
Foto: Advokaadibüroo COBALT

Kui II kvartali tulemused näitavad Advokaadibüroo Soraineni suurt edu teiste ees, siis nelja kvartali keskmine tulemus seda siiski ei näita. „Advokaadibüroode tasumudel sisaldab tavapäraselt aastaboonuse komponenti. See makstakse kord aastas ning moonutab seetõttu kvartaalse palga arvutust,“ selgitab Advokaadibüroo Cobalt juhtivpartner Jaanus Mody.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700