Autor: Aivar Hundimägi • 19. august 2022

Parim palgamaksja: töötajad jookseksid muidu laiali

Daimar Truija juhitavas Kunda Sadamas oli mullu töötajate keskmine töötasu 2757 eurot kuus.
Foto: Tairo Lutter/Scanpix/Postimees
Lääne-Virumaa ettevõtetest maksis mullu töötajatele kõrgemat palka Kunda Sadam, kus töötasu kasvas aastaga 10,02%. Kõige järsemalt kasvas aga palk toole valmistavas Pixneris, kus töötajate keskmine töötasu kerkis ligi 25%.
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700