Autor: Palgauudised.ee • 18. august 2022

Jõustusid piirangud Venemaa kodanikele nii viisade väljastamisel kui välispiirilt riiki sisenemisel

18.augustil jõustus valitsuse heakskiidetud sanktsioon, mis seab piirangud Vene Föderatsiooni kodanikele viisade väljastamisel ning ka Eesti poolt väljastatud Schengeni viisaga välispiirilt riiki sisenemisel.
Vabariigi Valitsus, Stanbocki maja
Foto: Riigikantselei

Täna, 18.augustil jõustus valitsuse heks kiidetud sanktsioon, millega piiratakse Vene Föderatsiooni kodanikele nii viisade väljastamine kui ka Eesti poolt väljastatud Schengeni viisaga välispiirilt riiki sisenemine.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700