Autor: Tööinspektsioon • 18. august 2022

Tööohutuse ekspert: hoopis noorte juhendajad ei adu alati tööohutusriske

Õpilasmaleva noored suutsid välja tuua ja selgitada kõiki riske, mis kaasneb näiteks põllul kivide korjamisega, kui nendega räägiti tööohutusest. Hoopis täiskasvanutest juhendajad ei teadvusta vahel kõiki olulisi tööga seotud riske.

Tööinspektsiooni järelevalve osakonna juhataja Silja Soon ja töökeskkonna konsultant Piret Kaljula soovitavad iga uut tööd ja ülesannet alustada võimalike riskide hindamisega.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700