Autor: Grete Kaar, Tööinspektsiooni töövaidluskomisjoni juhataja • 22. august 2022

Töötasu nõue ja muud küsimärgid suulise töölepingu puhul

Töövaidluste osakaal, kus töötaja nõuab tööandjalt saamata jäänud töötasu maksmist, on väga suur. Kui töötaja alustab töö tegemist ilma kirjaliku töölepinguta, on vaidluse korral keeruline kui mitte võimatu tõendada töösuhte ning kokkulepete olemasolu.
Tööinspektsiooni töövaidluskomisjoni juhataja Grete Kaar
Foto: erakogu

Koondamise ebaseaduslikkuse tõendamine

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700