Autor: Helen Roots • 3. august 2022

Kaugtöökoha sobivust saab nüüd hinnata töötajale mõeldud küsimustikuga

Tööinspektsioon on koostanud küsimustiku, mille abil töötaja saab hinnata töökoha sobivust kaugtöö tegemiseks.
Foto: Pexels

Tööinspektsioonile on saabunud üksjagu küsimusi tööandjatelt, kuidas teha töökeskkonna riskianalüüsi kaugtöötaja töökohal. Sellega seoses on tulnud sageli selgitada, et võttes arvesse töölepinguseadust, on tööandja kohustatud ka kaugtöö korral veenduma töökeskkonna ohutuses.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700