Autor: Katariina Krjutškova • 30. august 2022

Leedo firma koondab üle poole töötajatest

Praamikuningas Vjatšeslav Leedole kuuluv puitmajatootja Saare Erek andis töötukassale teada kavatsusest koondada üle poole töötajatest. Niisamuti harvendab ridu puitehitiste tootja Novaral.
Ettevõtja Vjatšeslav Leedo väitis, et tal pole aega rääkida nii mahukast töötajate koondamisest.
Foto: Raul Mee

Saare Erekis on töötajaid 49, kellest koondatakse töötukassale esitatud andmete järgi 27. "Ma teen oma tööd, ma ei tööta Saare Erekis. See, et olen seal omanik, ei tähenda midagi," teatas Vjatšeslav Leedo Äripäeva pärimise peale.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700