Autor: Palgauudised.ee • 2. september 2022

Kriisi lävel on kindlustunne tähtsam kui palgatõus

Euroopa kõrgeim inflatsioon ning üha sagedamini kõlavad majanduslanguse ja -kriisi sõnumid kasvatavad kõigi turuosaliste ärevust. Kui tööandjad maadlevad kiiresti kasvanud sisendhindade ja tugeva palgasurvega, siis töötajatel soovitab Finesta juht ja tööjõuekspert praeguses olukorras väärtustada sellist tööandjat, kes suudab pakkuda kindlustunnet.
Finesta juht ja tööjõuekspert Heikki Mäki

Ühelt poolt on praegu Eestis rekordiliselt kõrge tööhõive. Statistikaameti andmetel oli 2022. aasta teises kvartalis ligi 69 protsenti kõigist 13-74-aastastest tööga hõivatud. Palgakasv on kihutanud eelmise majandusbuumi tasemele, kuid kogu võidu sööb ära komeedina tõusnud üle 20-protsendiline inflatsioon.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700