Autor: Palgauudised.ee • 9. september 2022

Kultuuriminister: kultuuritöötajate palgad peavad kasvama

Kultuuriministeeriumi ja TALO ühine seisukoht on, et praeguses hinnatõusus peab kultuuritöötajate palk jõudsamalt liikuma Eesti keskmise palga poole.
TALO ja Kultuuriministeeriumi kohtumine

Kultuuriminister on avaldanud ootust taotleda riigieelarve läbirääkimistel kultuuritöötajatele 15-protsendilist palgafondi tõusu suurusjärgus 17 miljonit eurot. „Kultuuri- ja spordivaldkonna töötajate palkade tõstmine on minu prioriteet. Nagu kõikides sektorites, sööb inflatsioon hoogsalt ka kultuuritöötajate palku. Läbirääkimistel seisan meie valdkonna inimeste toimetuleku ja kindlustunde tagamise eest, sest kultuuritöötajate suurema väärtustamisega toetame eesti kultuuri säilimist,” märkis kultuuriminister Piret Hartman.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700