Autor: Triin Keba, Rödl & Partner Advokaadibüroo jurist • 12. september 2022

Tööandja praktilised küsimused õppepuhkuse teemal

Millistel juhtudel peab tööandja võimaldama töötajale õppepuhkust? Kas õppepuhkust tuleb anda ka ülikoolis mikrokraadiprogrammis õppijale? Kas töötajal on õigus õppepuhkusele ka siis, kui töötaja omandab eriala, mis ei ole seotud tema tööga?
Rödl & Partner Advokaadibüroo jurist Triin Keba

Sügise tulek toob kaasa koolimineku ja ka õppepuhkused. Kuna töötaja õppepuhkusel viibimine mõjutab tööandjat ja tema töökorraldust oluliselt, tekib tööandjal sellega seoses hulk praktilisi küsimusi.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700