Autor: Palgauudised.ee • 15. september 2022

6 eelist, millega kuldses eas inimesed noortele silmad ette teevad

Tööjõuturul on kohta ka vanaemadele ja vanaisadele, vanusest enam mängivad rolli kogemus ja isikuomadused. “Julgustame ka 60+ vanuses inimesi tööle kandideerima, sest neil on oskusi ning omandusi, mida noorematel napib,” kinnitab Finesta värbamisekspert Kerli Kadak.
Finesta värbamisekspert Kerli Kadak

Ajad, mil 50. sünnipäeva saabumisega muutus inimene tööjõuturul üleliigseks, on möödas. Tööjõurendi ja värbamisettevõtte Finesta ekspert Kerli Kadak kinnitab, et vanus on muutumas üha vähem olulisemaks ja pole enam isegi haruldane, et CV-sse jäetakse sünniaja kohta andmed kandmata. “Me ise oleme seda praktikat kasutanud, et tööandjad keskenduks esialgu inimese töökogemusele, tema vanus ja võimed saavad selgeks juba edasistes kandideerimisvoorudes. Ja siis juba on inimesel võimalik ennast parimast küljest näidata ning tõestada, et on töökohale sobiv valik.”

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700