Autor: Palgauudised.ee • 20. september 2022

KKK: tähtajalise töölepingu lõpetamine töötaja poolt

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, millised on tööandja võimalused, kui ta on vastu töötaja soovile lõpetada tähtajaline tööleping enne tähtaja saabumist.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: ettevõte vormistas tööle ajutise kaitse saanud ukrainlase, kes soovis tähtajalist töölepingut, sest ei olnud kindel, kas saab töötada rohkem kui mõned kuud. Töötaja katseaeg on nüüd läbi, aga mitte lepingu tähtaeg. Paraku soovib töötaja lepingut lõpetada tuues välja, et kuskil mujal makstakse talle pisut rohkem.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700