Autor: Mare Timian, raamatupidaja.ee juht • 22. september 2022

Maailma suurim Pärnu raamatupidamiskonverents: kõik on kohal

Pärnusse on tulnud üle Eesti kokku raamatupidajad, pearaamatupidajad, finantsjuhid, et pidada taaskord maha üks vägev, kasulik ja meeleolukas konverents täna ja homme. Vaata esimest särtsakat pildigaleriid.
Piip ja Tuut
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700