Autor: Palgauudised.ee • 22. september 2022

Tööandja, esita oma tubli praktikant konkursile!

Eesti Tööandjate Keskliit kutsub tööandjaid esitama konkursile Praktik Cum Laude tublisid praktikante. Lisaks parima praktikandi väljaselgitamisele on konkursil osalemine hea võimalus ka tööandjale end võimaliku praktika- ja töökohana tutvustada.
Fotol möödunud aasta konkursi võitjad (vasakult): Amina Alimbekova (parim praktikant välistudengite kategoorias), Piret Buldas (parim praktikant kutsehariduse kategoorias), Rauno Sepp (parim praktikant kõrghariduse kategoorias), Kaisa Mumma (parim praktikant kõrghariduse kategoorias) ja Martin Paberit (Praktik Cum Laude 2021 publiku lemmik). Fotolt puudub õpipoisi kategooria võitja Anatoli Smorodin.

Eesti Tööandjate Keskliit korraldab konkurssi seismendat aastat, sest tööandjad pakuvad järjest enam praktikakohti ja peavad ka tunnustamist oluliseks. “Eelmisel aastal esitati konkursile 46 kandidaati. Kandidaatide kirjeldustest paistis silma, et tööandjad on praktikantide tunnustamise omaks võtnud ja jagavad kiitust varasemalt lahkemalt, tuues samas selgelt esile, milles praktikant tubli oli,” selgitas Tööandjate Keskliidu haridusnõunik Anneli Entson.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700