Autor: Kaia Kuusler • 5. oktoober 2022

Kas sul on töölepinguline suhe? Kontrollküsimused annavad selguse

Tööleping on seoses seadusemuudatustega olnud huvi keskmes juba pikemat aega. Millisel juhul on üldse tegemist töölepingulise suhtega? Selgitab töösuhete teabevara peatoimetaja ja koostööpartner, advokaadibüroo KPMG Law vandeadvokaat Kaia Kuusler.
Töösuhete teabevara peatoimetaja ja koostööpartner, advokaadibüroo KPMG Law vandeadvokaat Kaia Kuusler
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700