Autor: Kristina Judina • 6. oktoober 2022

Otsi ideaalset töötajat ka tagasihoidlike hulgast

Nõnda jääb tööle võtmata inimene, kes hoolimata meeletu tähesära puudumisest võib teha sama tööd pareminigi, kui igal sammul entusiasmist pakatav töötaja.
Elisa teeninduse valdkonnajuht Kristina Judina
Foto: VIDEAL

Töökuulutusi sirvides võib harilikult näha, et otsitakse särasilmseid, rõõmsaid ja entusiastlikke kolleege, seda eriti juhtudel, kui tegu on tööga klienditeeninduses. Elisa teeninduse valdkonnajuht Kristina Judina tõdeb aga, et tulemustesse põhjalikumalt süvenedes võib näha, et kõige säravamate omaduste otsime pole alati õige ning sageli võivad kõige paremateks töötajateks osutuda just need inimesed, kes kandideerimisel teiste varju jäävad.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700