Autor: Palgauudised.ee • 14. oktoober 2022

Uus trend on ettevõttesisene karjääripööre

Karjääripöörde tegemine ei ole enam midagi üllatavat, kuid üha enam suundub inimesi täiesti uude töövaldkonda just olemasoleva tööandja juures. Miks hüppab töötaja pea ees uude valdkonda ning mis sellega kaasneb ettevõttele, arutlevad Inbanki spetsialistid Eisi Mäeots, Marie Tammemäe ning personalijuht Jaanika Lill.
Inbanki partnersuhete juht Eisi Mäeots
Foto: Erakogu

Inbanki partnersuhete juht Eisi Mäeots alustas tööd seal ürituskoordinaatorina vahetult enne koroonapandeemia algust. „Inbanki läksin eesmärgiga korralda erinevaid seminare, tiimi- ja partnerüritusi, kuid peagi ei olnud ühtegi üritust, mida korraldada. Ürituskorraldaja asemel sai minust päevapealt ürituste tühistaja,“ naljatles Mäeots.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700