Autor: Palgauudised.ee • 7. oktoober 2022

Valitsus kiitis heaks eelnõu, mis võimaldab suurendada teise pensionisamba makseid

Valitsus kiitis heaks rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse esitatud eelnõu, mis võimaldab inimesel suurendada oma teise pensionisamba makseid kas 4 või 6 protsendini.
Maksevalikud
Foto: Rahandusministeerium

„Teine sammas on nii investorite arvu kui vara mahu poolest meil jätkuvalt kõige populaarsem investeerimistoode ja see eelnõu just neile investoritele lisavõimalusi pakubki,“ ütles rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700