Autor: Palgauudised.ee • 21. oktoober 2022

KKK: töölepingu lõpetamise soovist teavitamine

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, kuidas tuleb vormistada töölepingu ülesütlemise teade.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: Kui töötaja soovib töölepingu lõpetada (olenemata kas katseajal või mitte, kas paberkandjal või digiallkirjastatud), kas avaldus on ainult ühepoolselt allkirjastatud või kuidas tööandja peab käituma?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700