Autor: Palgauudised.ee • 15. detsember 2022

KKK: juhatuse liikme puhkuse katkestamise kulude hüvitamine

KPMG Baltics spetsialistid selgitavad, kas juhatuse liikmele võib puhkuse erakorralistel asjaoludel katkestamise kulud hüvitada.
Foto: pexels

Küsimus: Juhatuse liikmel on juhatuse liikme leping. Ta oli puhkusel ja erakorraliste asjaoludega seoses ettevõttega pidi lendama varem puhkuselt tagasi. Kuna tegemist ei ole töölepinguga, siis kuidas on kulude hüvitamine võimalik juhatuse liikme lepinguga? Kui tegemist on ettevõtlusega seotud toiminguga, kas tagasituleku lennupileti hüvitamine on ettevõtlusega seotud kulu?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700