Autor: Koit Brinkmann • 1. november 2022

Palk vähemalt 2000 eurot, mitte midagi tegema ei pea: kuidas Tallinna abilinnapea tööd pakkus

Lauri Laasi (keskel ) ja Arvo Sarapuu (paremal).
Foto: Raul Mee
Kas tahaksite töökohta, kus palk on miinimum 2000 eurot, maksimum 6000 eurot, ja ülemus lubab, et tööd ei pea tegema ning isegi kohal ei pea käima? Just selliseid töökohti on omadele pakutud Tallinna linnavalitsuses.

Äripäev avaldas sel nädalal pealtkuulatud vestlusi, milles kõnelevad Tallinna linnas kõrgetel kohtadel olnud keskerakondlased ja linnaametnikud. Muu hulgas paljastus, kuidas on linnas kombeks omadele töökohti luua.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700