Autor: Raamatupidaja.ee • 4. november 2022

Tulud krüptovaradelt ja üüritulult on hüppelises kasvus

Varasemate aastatega võrreldes tegi suurima hüppe krüptovaradelt teenitud tulu - 2021. aasta kohta deklareeriti ligi 57 miljonit eurot. Ka üürituludelt deklareeritud tulud on hoogsas kasvus.
Foto: DADO RUVIC, Reuters/Scanpix

Sellel aastal deklareeris oma tulu möödunud aasta kohta MTA-le 785 508 füüsilist isikut. Enammakstud tulumaksu tagastati eelmise aasta eest 211 miljonit eurot, juurdemaksmisele kuulus 104 miljonit eurot.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700