Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 9. november 2022

Viimane võimalus! Hääleta oma lemmik Arvestusala Edendajaks 2022

Juba sellel reedel kuulutame Raamatupidajate päeva konverentsil välja Arvestusala Edendaja 2022. Väärika tiitliga pärjatakse raamatupidaja.ee lugejatelt avalikul hääletusel enim hääli saanud persoon. Hääletada saab kuni 10.11.2022 kell 12.00.
Foto: Ergo Sander

Läbi aasta oleme tutvustanud ajakirjas Raamatupidamise Praktik persoone, kes tegutsevad aktiivselt arvestusala valdkonnas või mõjutavad seda oluliselt ja jagavad lugejatega oma parimaid praktikaid. Lugejate abiga valime ajakirja kaanepersoonide seast välja arvestusvaldkonda sel aastal kõige enam mõjutanud professionaali.

Kandidaatidega saad tutvuda SIIN ja oma hääle saad anda SIIN!

Raamatupidaja vastutusrikas ametikoht väärib tunnustust ja tähtpäev märkimist!

Viimane aeg on soetada ka endale konverentsi pääse ja tähista 11. novembril raamatupidajate päeva koos meiega!

Lisainfo ja registreerimine SIIN.

Vaata ka, milliseid raamatupidajatele kasulikke nõuandeid jagasid arvestusala tipptegijad.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700