Autor: Triin Keba, Rödl & Partner Advokaadibüroo jurist • 22. november 2022

Hoiatust ei pea töölepingu ülesütlemisele alati eelnema

Töösuhtes on hoiatuse eesmärk selgitada töötajale, et ta on kohustust rikkunud, ja anda töötajale võimalus rikkumine mõistliku aja jooksul lõpetada, et töösuhe saaks jätkuda. Kui töötaja hoiatusest hoolimata töölepingut nõuetekohaselt ei täida, võib tööandja töösuhte lõpetada.
Rödl & Partner Advokaadibüroo jurist Triin Keba

Millistel juhtudel peab tööandja töötajat enne lepingu ülesütlemist hoiatama ja millal mitte?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700