Autor: Palgauudised.ee • 16. jaanuar 2023

KKK: sundpuhkusele saatmine töömahu vähenemisel

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, kas tööandjal on õigus saata töötaja sundpuhkusele, kui töömaht on ajutiselt vähenenud.
Foto: Pixabay

Lugeja küsib: Ajutiselt, aga hetkel teadmata ajaks on töömaht ühel osakonnal vähenenud. Kas tööandjal on võimalus saata töötaja sundpuhkusele? Millised kohustused sellega tööandjale kaasnevad - etteteatamise aeg, tasu, sundpuhkuse kestvuse pikkus?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700