Autor: Rahel Lepp • 6. detsember 2022

Õpetajate palgatõus nörritab kohalikke omavalitsusi

Rõõmusõnum õpetajate palgatõusust uuel aastal pani kohalike omavalitsuste juhte kukalt kratsima, sest niigi pingelise eelarve juures, millest keskmiselt 50% kulub juba nagunii haridusele, tuleb leida veel hulk raha juurde.
Tapa vallavanem Valdo Helmelaid leiab, et pigem tõsta lasteaiaõpetajate palka kui kütta tühje hooneid
Foto: Erakogu
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700