Autor: Helen Roots • 19. detsember 2022

Personalitöötajate palgaraport: muutused brutotöötasus panevad kukalt kratsima

Värske palgastatistika näitab, millist palka teenisid personali valdkonna töötajad 2022. aasta III kvartalis. Vaatame järele, kuidas jaguneb valdkonnas meeste ja naiste osakaal ning mis suuna on võtnud palgalõhe.
Foto: pexels

Statistikaametil on taas valminud ametikohtadepõhine palgaraport ja selle andmete põhjal võtsid Personaliuudised vaatluse alla nelja personalitööga seotud ametikoha palgaandmed: personalijuhid, personali ja karjääri tippspetsialistid, personalitöö assistendid ning värbajad. Tulemusi on võrreldud ka möödunud kvartali omaga ja järgnevalt on esitatud tähelepanekud, mida võib kokkuvõttena üldistavalt välja tuua.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700