Autor: Laura Saks • 16. detsember 2022

Lääne-Virumaa ehitaja koondab töötajad: tuleb ümber mõelda, mida teha

Olukorras, kus kõik kallineb, tuleb ka töömeestele rohkem palka maksta ja kui firma tahab selle juures veel kasumit teenida, peaks klient maksma töömehele tunnitasu 30 eurot, rääkis töötajaid koondava MAK Kinnisvara omanik Kain Kivisaar.
Lääne-Virumaal võib elamu ruutmeetri hinnaks tulla praegu ka 2500 eurot. Foto on illustratiivne
Foto: Raul Mee

Kivisaar ütles, et kolm aastat tagasi sai töömehe 6-7 eurot tunnis, kuid nüüd tuleb maksta 30 eurot. „Lääne-Virumaal lähed kliendi juurde jutuga, et kuule, 30 eurot tund, siis öeldakse, et nalja teed või? Teeme 15. Milleks me siis üldse äri teeme,“ lausus ta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700