Autor: Kristjan Pruul • 16. detsember 2022

Eesti pensionisüsteem Euroopas kõige nigelam - see ei taga isegi ellujäämist

Eesti pensionisüsteemi kulud on küll ülimadalad, kui sellel on üks tohutu miinus: pensionid ei päästa suhtelisest vaesusest ega taga ka tööeluga sarnast sissetulekut. Rahvastiku vananemine vaid süvendab senist kehva olukorda.
Lisaks selgub analüüsist, et ebavõrdsus pensionisüsteemis suureneb.
Foto: Liis Treimann

Ühiskonnana oleme võtnud nii mõnegi eesmärgi, mille täitmist praegusel kursil jätkates ei õnnestu saavutada.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700