Autor: Helen Roots • 3. jaanuar 2023

Heli Raidve hoiatab | Ära astu puhkuste aegumisega ämbrisse!

Tööõiguse ekspert ja Äripäeva aasta koolitaja Heli Raidve võttis 2022. aastal jõustunud töölepingu seaduse muudatuste raames muu hulgas vaatluse alla ka puhkuste aegumise teema ehk selle „parim enne“ tähtaja. Siin on väga oluline roll ka raamatupidajatel!
Tuntud tööõiguse spetsialist ja Äripäeva aasta koolitaja 2022 Heli Raidve
Foto: Anna Andreas
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700